Fotó: © Lukács Gabi – Resident Art Budapest

KIÁLLÍTÁSOK, KREATÍV PROGRAMOK BUDAPESTEN – Csatlakozz hozzánk! Legyél Te is a BUDAPEST360 Bloggere!

Aukció kulisszatitkok című sorozat # viragjuditgaleria # magyarfesteszet © Virág Judit Galéria 2017

Fotó: Aukció kulisszatitkok című sorozat #viragjuditgaleria #magyarfesteszet © Virág Judit Galéria

Fedezd fel Budapestet! Látogass el a főváros múzeumaiba, galériáiba, lakásgalériáiba, műtermeibe, műteremgalériáiba és további kiállítóhelyekre! A kiállításhelyszínek megismeréséhez a Kiállítótérkép segítséget nyújt, az elérhetőségeket és a helyek koordinátáit megtalálod a weboldalunkon, saját útvonaltervet is készíthetsz itt, a programok kiválasztásához pedig az Art and Education in Budapest elnevezésű Facebook oldal eseménynaptárának a böngészését ajánljuk.

Bloggernek jelentkezhet mindenki, aki szívesen vesz részt kiállításokhoz kapcsolódó programokon, legyen művészettörténész, esztéta, művész, egyetemi hallgató vagy kreatív tevékenységet szabadidejében hobbiként folytató alkotó és művészetbarát véleményformáló. Egy-egy bejegyzésnek legalább egy, legfeljebb tíz darab fotót és kötöttségek nélkül megírt, saját szöveget szükséges tartalmaznia. Egy-egy szövegbejegyzés terjedelme legalább 1200 karakter (szóközökkel). A szövegnek további formai megkötései nincsenek, a maximális terjedelem sem meghatározott.

A bejegyzések a legkülönfélébb témákban elképzelhetőek. A szövegek megírásához a Budapest360 Bloggereinek témajavaslatokat határozunk meg listaszerűen: első alkalommal „2017. szeptember és év vége között kezdődő vagy ekkor már aktuális, Budapesten megrendezett kiállítások” témakörökben. Saját témajavaslatokkal is lehet jelentkezni, erről azonban külön egyeztetést kezdeményezünk.

Fotó: George Crîngaşu: ATHENIAN SEVEN © Horizont Galéria

A jelentkezés módja: e-mailben várjuk a Budapest360 Bloggereinek jelentkezését

  • egy rövid, legalább 500 karakter (szóközökkel) terjedelmű bemutatkozással (Bloggernek vagy blogot író Bloggercsapatnak/Bloggerpárosnak is lehet jelentkezni),
  • egy művészeti vagy tudományos/ismeretterjesztő kiállítás vagy az ehhez kapcsolódó program témakörben megírt saját korábbi szöveggel (ennek a terjedelme legalább 3000 karakter szóközökkel),
  • név, e-mail cím és telefonszám megadásával,
  • a Blogger/Blogger csoport nevének megjelölésével.

A bejegyzéseknek olvasószerkesztője vagy korrektora nincs, a nem megfelelő színvonalú szövegeket és képeket azonban a Szerkesztőségünk elutasítja, ezekben az esetekben javaslatokat teszünk azért, hogy a szerzői javítások után a bejegyzés publikálhatóvá váljon.
A bejegyzések kommentezését nem tudjuk lehetővé tenni.
A Bloggerek vagy Blogger csapatok magyar és/vagy angol nyelven küldhetnek Budapest360 blogbejegyzéseket.

A Budapest360 blogbejegyzéseit Facebookon az Art and Education in Budapest oldalon posztolással népszerűsítjük.

A közléshez megfelelő színvonalon publikáló Bloggerek és Blogger csapatok teljesítményét a Kiállítótérkép Szerkesztősége 2017. év végén vásárlási utalvánnyal jutalmazza. A jutalmazható teljesítmény elérésének módja előre meghatározott és előre ismerhető a Budapest360 Bloggerei és Blogger csapatai számára.

A jelentkezéseket 2017. szeptember 4-étől várjuk az info@kiallitoterkep.hu e-mail címre. A jelentkezés lehetősége folyamatos.