KIÁLLÍTÁSLÁTOGATÓKNAK

KIÁLLÍTÁSLÁGATÓKNAK

Találj meg művészeti és ismeretterjesztő kiállítótereket, kiállításhelyszíneket Budapesten a Kiállítótérkép segítségével!

Ha szívesen látogatsz múzeumba, galériába és további kiállítóhelyekre a szabadidődben, itt a helyed! KLIKKELJ a honlapon látható logókra, ikonokra és matricákra, hogy többet tudj meg a kiállítóhelyekről, a programjukról és mindehhez kapcsolódóan sok-sok hasznos és izgalmas, Budapesten elérhető szolgáltatásról!

A Kiállítótérkép a kiallitoterkep.hu weboldalon elérhető térképgyűjtemény és adatbázis. A Kiállítótérkép honlap 2016. február 5-én indult el. A weboldal teljes egészében magyar fejlesztés. Azon dolgozunk, hogy a saját ötleteink alapján a weboldal tartalmát és funkcióit, valamint a térképeinket digitális formában továbbfejlesszük. A Kiállítótérkép adatbázisa 2017-ben közel 550 kiállítóhely nevét, pontos címét, internetes elérhetőségét és további információit tartalmazza.

A KLIKK! felirattal megjelölt kiállítóhelyek részletes információkat rögzítettek magukról a Kiállítótérképen. Ezeket a részletes információkat a KLIKK! feliratok kiállítóhelyei a saját, önálló adatlapkitöltő regisztrációjukkal adták meg. Ezekről a kiállítóterekről képgalériát is megtekinthetsz, amelyhez a helyek ugyancsak a saját fotójukat vagy fotóikat küldték el nekünk. Miközben a Kiállítótérkép Szerkesztősége szerkeszti és gondozza ezeket a honlapunkra feltöltött információkat és az ehhez kapcsolódó fotótartalmat, velünk együttműködve a kiállítóhelyek maguk is egész éven át ügyelnek az információk frissítésére, vagyis az adatok érvényességére.

Klikkelj a BKK FUTÁR logóra a honlap oldalain alul, hogy a BKK FUTÁR Utazástervező közlekedési térképével az aktuális menetrendeknek megfelelően a legkedvezőbb útvonalon érd el Budapest kiállítóhelyeit. A jelentősebb forgalmi zavarokról a BKK Facebook oldalán adnak friss információt napi 24 órában: @bkkbudapest

Klikkelj az Ivócsap Projekt logóra a honlap oldalain alul, hogy az Ivócsap Projekt www.ivocsap.hu weboldalán elérhető térkép segítségével közvetlenül és azonnal tájékozódni tudj arról, hol érheted el Budapest közterein a tűzcsapokon elhelyezett, magyar ötlet és tervezés alapján megvalósult Ivócsapokat, amelyekből a fagymentes időszakokban friss, tiszta, biztonsággal fogyasztható ivóvizet nyerhetsz!

A KIÁLLÍTÓTÉRKÉP HASZNÁLATA IGAZÁN EGYSZERŰ:

 

1. Írd be a keresett kiállítóhely nevének részletét a főoldal keresőablakába!

2. Böngéssz a térképgyűjteményben, keress további kiállítóhelyeket városrészek szerint!

3. Olvasd el a kiállítóhely látogatóinak szóló információkat a jelölőre vagy a térkép alatti listában a kiállítóhely nevére kattintva!

4. Készíts magadnak saját térképet a célállomásaidhoz útvonaltervezővel! 

5. Nézz körül a kiválasztott kiállítóhely környezetében, ismerd meg Budapest kiállítóhelyeit!

Izgalmas időtöltést kívánunk a Kiállítótérképen!

Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria

 

Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria

 

Molnár Ani Galéria

 

Molnár Ani Galéria

 

Műcsarnok

 

Műcsarnok

 

Műcsarnok

 

Műcsarnok

 

Elektrotechnikai Gyűjtemény

 

Elektrotechnikai Gyűjtemény

 

Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény

 

Ganz Ábrahám Öntödei Gyűjtemény

 

Kiscelli Múzeum

 

Kiscelli Múzeum

 

Iparművészeti Múzeum

 

Iparművészeti Múzeum

 

Néprajzi Múzeum

 

Néprajzi Múzeum

 

Magyar Természettudományi Múzeum

 

Magyar Természettudományi Múzeum

acb Galéria

 

acb Galéria

 

Art Market Budapest

 

Art Market Budapest

 

Platán Galéria

 

Platán Galéria

 

Lengyel Intézet Budapest

 

Lengyel Inétzet Budapest

 

Millenáris Park

 

Millenáris Park