KIÁLLÍTÁSLÁTOGATÓKNAK

KIÁLLÍTÁSLÁGATÓKNAK

Találj meg művészeti és ismeretterjesztő kiállítótereket, kiállításhelyszíneket Budapesten a Kiállítótérkép segítségével!

Ha szívesen látogatsz múzeumba, galériába és további kiállítóhelyekre a szabadidődben, itt a helyed! KLIKKELJ a honlapon látható logókra, ikonokra és matricákra, hogy többet tudj meg a kiállítóhelyekről, a programjukról és mindehhez kapcsolódóan sok-sok hasznos és izgalmas, Budapesten elérhető szolgáltatásról!

A Kiállítótérkép a kiallitoterkep.hu weboldalon elérhető térképgyűjtemény és adatbázis. A Kiállítótérkép honlap 2016. február 5-én indult el. A weboldal teljes egészében magyar fejlesztés. Azon dolgozunk, hogy a saját ötleteink alapján a weboldal tartalmát és funkcióit, valamint a térképeinket digitális formában továbbfejlesszük. A Kiállítótérkép adatbázisa 2017-ben közel 550 kiállítóhely nevét, pontos címét, internetes elérhetőségét és további információit tartalmazza.

A KLIKK! felirattal megjelölt kiállítóhelyek részletes információkat rögzítettek magukról a Kiállítótérképen. Ezeket a részletes információkat a KLIKK! feliratok kiállítóhelyei a saját, önálló adatlapkitöltő regisztrációjukkal adták meg. Ezekről a kiállítóterekről képgalériát is megtekinthetsz, amelyhez a helyek ugyancsak a saját fotójukat vagy fotóikat küldték el nekünk. Miközben a Kiállítótérkép Szerkesztősége szerkeszti és gondozza ezeket a honlapunkra feltöltött információkat és az ehhez kapcsolódó fotótartalmat, velünk együttműködve a kiállítóhelyek maguk is egész éven át ügyelnek az információk frissítésére, vagyis az adatok érvényességére.

Klikkelj a BKK FUTÁR logóra a honlap oldalain alul, hogy a BKK FUTÁR Utazástervező közlekedési térképével az aktuális menetrendeknek megfelelően a legkedvezőbb útvonalon érd el Budapest kiállítóhelyeit. A jelentősebb forgalmi zavarokról a BKK Facebook oldalán adnak friss információt napi 24 órában: @bkkbudapest

Klikkelj az Ivócsap Projekt logóra a honlap oldalain alul, hogy az Ivócsap Projekt www.ivocsap.hu weboldalán elérhető térkép segítségével közvetlenül és azonnal tájékozódni tudj arról, hol érheted el Budapest közterein a tűzcsapokon elhelyezett, magyar ötlet és tervezés alapján megvalósult Ivócsapokat, amelyekből a fagymentes időszakokban friss, tiszta, biztonsággal fogyasztható ivóvizet nyerhetsz!

A KIÁLLÍTÓTÉRKÉP HASZNÁLATA IGAZÁN EGYSZERŰ:

 

1. Írd be a keresett kiállítóhely nevének részletét a főoldal keresőablakába!

2. Böngéssz a térképgyűjteményben, keress további kiállítóhelyeket városrészek szerint!

3. Olvasd el a kiállítóhely látogatóinak szóló információkat a jelölőre vagy a térkép alatti listában a kiállítóhely nevére kattintva!

4. Készíts magadnak saját térképet a célállomásaidhoz útvonaltervezővel! 

5. Nézz körül a kiválasztott kiállítóhely környezetében, ismerd meg Budapest kiállítóhelyeit!

Izgalmas időtöltést kívánunk a Kiállítótérképen!