Belépés a MAGYAR – ANGOL Adatbázisba Kiállítóhelyek számára 2017. december 12-étől // Enter the HUNGARIAN – ENGLISH Database for Exhibition Spaces from 12th December 2017

Szeretne a Kiállítóhelyével Ön is jelen lenni a Kiállítótérkép kiallitoterkep.hu honlap adatbázisában?

Ha az Ön művészeti vagy ismeretterjesztő kiállítóhelye Budapesten található, a látogatók számára biztosítani tudja egy állandó kiállítótér vagy évente legalább egyszer egy időszaki kiállítás meglátogatását, és erről tud is egy olyan fotót mutatni a Kiállítótérkép honlapon, amely legfeljebb egy éve készült, írjon nekünk e-mailt, és mi tájékoztatjuk a csatlakozás lehetőségének részleteiről.

A kiállítóhelyek számára a regisztrációs adatlapunk kitöltésére a Kiállítótérkép honlap adatbázisába évente egyszer, decembertől a következő év áprilisáig tudunk lehetőséget biztosítani. A regisztrálóinkkal a regisztrációs időszakon kívül is tudunk a speciális kéréseikről, az adatlapjuk frissítéséről előzetesen egyeztetni. A szolgáltatás ingyenes (ingyenes a regisztráció és később is ingyenes marad a folyamatos jelenlét a honlapon), ha azonban a regisztráló hely nem tud együttműködni az adatlapja frissítésében a Kiállítótérkép Szerkesztőségével, a korábban rögzített adatlapja a következő regisztrációs időszak végén megszűnik.

 

FIGYELEM!

KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE, HOGY A KIÁLLÍTÓTÉRKÉP HONLAPRA NEM TUDJUK FOGADNI BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK, ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLÁK KIÁLLÍTÓHELYEINEK, SZÍNHÁZAK, MOZIK ÉS FILMSZÍNHÁZAK KIÁLLÍTÓTEREINEK, KÖNYVTÁRAKNAK, VALAMINT KIZÁRÓLAG AZ INTERNETEN ELÉRHETŐ, DE BUDAPESTEN KIÁLLÍTÓHELLYEL NEM RENDELKEZŐ ONLINE GALÉRIÁKNAK A JELENTKEZÉSÉT.

 

KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉSÉT!

Szeretné elérni a Szerkesztőségünket, mert kérdése vagy kérése van a Kiállítótérkép kiallitoterkep.hu honlap adatbázisában már jelen levő kiállítóhelyével kapcsolatban?


Ha az Ön művészeti vagy ismeretterjesztő kiállítóhelye már elérhető 
a Kiállítótérkép honlapon, mert jelen van az adatbázisunkban, és kérdéssel vagy kéréssel szeretne hozzánk fordulni, írjon nekünk e-mailt itt a honlapon, vagy hívja telefonon a Kiállítótérkép Szerkesztőségét, és hagyjon nekünk üzenetet a +36-70/247-3656-os számon elérhető telefon üzenetrögzítőjén!

Hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között tudjuk telefonon visszahívni, a levelére ugyancsak ekkor igyekszünk 48 órán belül válaszolni.

Kedves Levélíró!

 

Ha az adatbázisunkba szeretne regisztrálni a tőlünk kapott jelszóval, ezen az oldalon a lap tetején a piros színű BELÉPÉS/ENTER gombra kattintson.

Regisztrációs jelszót a Szerkesztőségünktől tud igényelni. Ehhez elegendő rövid üzenetet írnia nekünk.


Ha más témában keresi a Szerkesztőségünket, ugyancsak az alábbi űrlap kitöltésével ér el bennünket. Várjuk üzenetét!

[]
1 Step 1
Névkötelező
0 /
Telefonszámkötelező
0 /
Kiállítóhely hivatalos nevekötelező
0 /
Kiállítóhely pontos címekötelező
0 /
Kiállítóhely internetes elérhetősége
0 /
Üzenet
0 /
Previous
Next

A háttérképen látható: Báb-underground és Bebábozódás címmel az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet Bábtárának bábtörténeti kiállítása Budapesten a Bajor Gizi Színészmúzeumban, szinhaziintezet.huszinhazimuzeum.hu / bajorgizi.hu  •  Photo: © Knoll Anna Linda / Kiállítótérkép & Gotuppictures 2014