PARTNEREINK

Állandó partnerünk a Budapesti Közlekedési Központ BKK FUTÁR utazástervezője. A BKK FUTÁR elérhetősége: futar.bkk.hu, valamint okostelefonra és tabletre fejlesztett alkalmazás formájában is. Klikkeljen a BKK FUTÁR logóra a honlap oldalain, hogy pontos útvonalat tervezhessen az aktuális menetrendek alapján a BKK FUTÁR közlekedési térképével Budapesten. A jelentősebb forgalmi zavarokról a BKK Facebook oldalán kap friss információt napi 24 órában: @bkkbudapest

Állandó partnerünk az Ivócsap Projekt, mert hiszünk a projekt környezetkímélő, gazdaságos, egészséges, biztonságos és mobil megvalósulásának jelentőségében. Az Ivócsap Projektet magyar ötlet és tervezés alapján a köztéri ivókutak hiánya hívta életre. Az Ivócsapok Magyarországon a lakott területeken mindenhol, legalább 150 méterenként jelenlévő föld feletti tűzcsapokra telepíthetőek, ezáltal az élénkpiros színű tűzcsapokra felszerelt feltűnő kék színű Ivócsapokból a nyomógomb benyomásával az ivóvíz 15 másodpercen keresztül egyetlen felső kifolyási pontból folyik, így ehhez közelhajolva a városi köztereken friss, fogyasztható, tiszta ivóvizet lehet inni. Az ötlet lényege, hogy mindeközben a tűzcsapok eredeti, tűzbiztonsági funkciója nem sérül. Klikkeljen a honlap minden oldalán elérhető Ivócsap Projekt logóra, hogy az Ivócsap Projekt honlapján megnyitható térképről tájékozódni tudjon a Budapesten megtalálható Ivócsapok pontos helyéről! A Fővárosi Vízművek és a Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. tulajdonában lévő budapesti Ivócsapok a tavasz beköszöntével az ősz végi, tél eleji fagyok beálltáig használhatóak.

FESZTIVÁLPARTNEREINK

Gallery Weekend Budapest  //  Bartók Béla Boulevard ELEVEN Ősz  //  Design Hét – Budapest Design Week  //  Art Market Budapest  //  Art Photo Budapest  //  Budapest Photo Festival  //  Műtárgyak Éjszakája  (KLIKK! a logókra)