RÓLUNK

 

A Kiállítótérképen pillanatok alatt információt kap arról, miképpen juthat el a főváros kiállítóhelyeire, múzeumokba, művészeti galériákba és további kiállításhelyszínekre.

A Kiállítótérkép bemutatását a kiallitoterkep.hu weboldalon sok éves felkészülő és felderítő munka előzte meg. A kiállítótermek felkeresése Magyarországon és külföldön, a kiállításlátogatások tapasztalatai, a közben átélt élmények, a kiállításokon, a művészeti előadásokon és a könyvtári szakirodalom feldolgozása közben elsajátított tudás, mindemellett a sok-sok találkozás a kiállítóhelyek munkatársaival és a látogatókkal, vagyis összességében a tanulás és a beszélgetések sugallták a Kiállítótérkép megalapításának igényét.

2013-ban neveztük el a projektet Kiállítótérképnek. A honlap tartalmának és működési elvének a megtervezése 2014-ben történt. Ugyanekkor vette kezdetét a térképek első változatának megrajzolásához szükséges adatfeldolgozás. Az adattárunk tesztelése 2015-ben is folytatódott. A tollal rajzolt első térképeinket, a Kiállítótérkép első térképprototípusait 2016-ban mutattuk be. Koncepció, szerkesztés és dizájn: Knoll Anna Linda

A Kiállítótérkép 2016. február 5-e óta érhető el a Látogatók számára a kiallitoterkep.hu weboldalon. Alapítója és tulajdonosa: Knoll Anna Linda. A Kiállítótérkép első webes megjelenése a netPR.hu-nak köszönhetően valósulhatott meg. Azóta a weboldalunk megújulása az Anya Művek – Mertl Eszter munkáját dicséri. A logóterveink kivitelezője Skriba Melinda tervezőgrafikus. © 2017 Google Térképek: koncepció és szerkesztés: Knoll Anna Linda; térképdizájn: Mertl Eszter. Informatika: Fogarasi András – RATIOR Kft. Szövegfordítás angol nyelvre: Ugrin Zsuzsanna. Fotóválogatások a főoldalon 2018-tól: Biró Dávid birodavid.com és Zellei Boglárka Éva boglarkazellei.com. 2016–2017-ben tulajdonos és főszerkesztő, 2018-tól tulajdonos és projektkoordinátor: Knoll Anna Linda

A Látogatóink és a Követőink igényeinek megfelelően folytatjuk az eddig megkezdett tartalmi és technikai fejlesztéseink továbbgondolását és kivitelezését. Tartson velünk a Kiállítótérképen!