Szeretne a Kiállítóhelyével Ön is jelen lenni a Kiállítótérkép kiallitoterkep.hu honlap adattárában?

Ha az Ön művészeti vagy ismeretterjesztő kiállítóhelye Budapesten található, a látogatók számára biztosítani tudja egy állandó kiállítótér vagy évente legalább egyszer egy időszaki kiállítás meglátogatását, írjon nekünk e-mailt a kiallitoterkep@gmail.com címre, hogy tájékoztathassuk a csatlakozás lehetőségének részleteiről. A szolgáltatásunk a Kiállításhelyszínek részére ingyenes.

KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE, HOGY A KIÁLLÍTÓTÉRKÉP HONLAPRA NEM TUDJUK FOGADNI BÖLCSŐDÉK, ÓVODÁK, ÁLTALÁNOS ÉS KÖZÉPISKOLÁK KIÁLLÍTÓHELYEINEK, SZÍNHÁZAK, MOZIK ÉS FILMSZÍNHÁZAK KIÁLLÍTÓTEREINEK, KÖNYVTÁRAKNAK, VALAMINT KIZÁRÓLAG AZ INTERNETEN ELÉRHETŐ, DE BUDAPESTEN KIÁLLÍTÓHELLYEL NEM RENDELKEZŐ ONLINE GALÉRIÁKNAK A JELENTKEZÉSÉT.
KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉSÉT!

Amennyiben az Ön Kiállításhelyszíne már elérhető a Kiállítótérkép honlapon, mert jelen van az adattárunkban, és kérdéssel vagy kéréssel szeretne hozzánk fordulni, írjon nekünk üzenetet a kiallitoterkep@gmail.com címre, vagy hívja a +36-70/247-3656-os telefonszámot hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között. Köszönjük az érdeklődését!

[]
1 Step 1
Névkötelező
0 /
Telefonszámkötelező
0 /
Kiállítóhely hivatalos nevekötelező
0 /
Kiállítóhely pontos címekötelező
0 /
Kiállítóhely internetes elérhetősége
0 /
Üzenet
0 /
Previous
Next